HOLISTISCH ONDERNEMEN 

JOUW OPLEIDING ZICHTBAAR BIJ JE IDEALE DOELGROEP


Zainha, the guide to an empowered mind.

Zainha biedt inzicht in het enorme on- en offline aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar het opdoen van kennis en ervaring een stuk eenvoudig wordt. Start binnen een handomdraai met oriënteren en vind in een overzichtelijk aanbod van cursussen, trainingen, opleidingen, workshops en retraites snel wat bij je past.

Het is de missie van Zainha dat persoonlijke ontwikkeling wordt genormaliseerd en voor iedereen toegankelijk wordt. Zainha begint haar missie bij de ondersteuning van vrouwen. 

 

Exclusief voor de holistische opleiders biedt Zainha een podium met het doel workshops, trainingen, cursussen, opleiding en retraites onder de aandacht te brengen bij deze specifieke doelgroep. Daarnaast biedt Zainha de ondernemers de mogelijkheid aan door te groeien met behulp van de Holistische Lead Generatie. Optimaliseer en vergroot blijvend je online zichtbaarheid met (marketing tools van dit moment, Social media,)

 

Ben jij een opleider die één of meerdere holistische leervormen of retraites aanbiedt en wil je je klantenkring laten groeien, meer inschrijvingen en omzet genereren. Dan ben jij de opleider die we zoeken!

 


Inschrijvingen

Regel alle inschrijvingen direct via Zainha.

Geen leads die veel tijd en moeite kosten om na te jagen, maar werkelijke inschrijvingen.

Holistische Lead Generator

Optimaliseer en vergroot je online zichtbaarheid met marketing tools van dit moment en biedt jouw workshops, cursussen, trainingen, opleidingen en retraites aan op Zainha voor een vast maandelijks bedrag. Op het moment van een boeking, rekenen wij een fee van 20%.

Wij regelen alles

Zowel onze klanten als onze opleiders ontzorgen wij volledig. We bieden de leervormen aan, verzorgen de klantenservice, de facturatie en de uitbetaling.

Evaluatie tool

Laat zien hoe waardevol uw lessen zijn en scoor hoge beoordelingen.

Betalingsgarantie

Zainha neemt het betalingsrisico volledig over, waardoor uitbetaling aan onze opleiders is gegarandeerd.


HOLISTISCHE LEAD GENERATOR

De Holistische Lead Generatie helpt coaches en trainers op een authentieke wijze meer zichtbaarheid te creëren en hun omzet te verhogen. 

Zainha heeft een holistische lead generator ontwikkeld voor jouw onderneming om je het online marketing werk uit handen te nemen en je een podium te geven voor workshops, trainingen, cursussen en opleidingen. Hierdoor heb jij als ondernemer meer tijd over om je te  focussen op het leveren van waarde.