OVER ONS


Zainha, the guide to an empowered mind.

Zainha biedt inzicht in het enorme on- en offline aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Of je nu beginner bent of gevorderde, dan is Zainha de plek om je te oriënteren. 

over zaihna

                                                                                                                                                   Oprichters Patricia Tulen - Baan en Emma Baas

 

Wij zetten ons volledig in om persoonlijke ontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. Onze missie begint bij het ondersteunen van vrouwen. Uit ervaring weten we dat die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vele rollen die ze moeten spelen in deze maatschappij zorgt voor overvolle agenda’s. Dat vergt veel inspanning, aanpassingsvermogen en het laat weinig ruimte voor zelfreflectie. Als vrouw heb je in verschillende rollen invloed op je omgeving. Hoe jij je van binnen voelt beïnvloedt jouw rol als moeder, oma, dochter, tante, vriendin, echtgenoot, partner, werknemer of werkgever. En dan heb je als vrouw nog je maandelijkse cyclus die je persoonlijkheid beïnvloedt zoals jaargetijden het weer. En in het licht van de geschiedenis hebben wij vrouwen een inhaalslag moeten slaan ten opzichte van mannen. Je ultiem vrij voelen en het volgen van je intuïtie zijn krachten die lang onderdrukt zijn geweest. En vooral in deze tijden waarin we erg vaak naar buiten kijken en ons binnen welzijn regelmatig verwaarlozen is het van belang dat hier meer aandacht voor komt. Een opleiding of cursus persoonlijke ontwikkeling is leuk en spannend, geeft inzicht en voelt als een bijzonder avontuur waar je nooit te jong of te oud voor bent om te leren. En het leuke is, jij bepaalt het tempo, of je nu kleine stapjes wilt maken of hele grote, beginner bent of gevorderde. 

Levenswijsheid

Wij dromen van een samenleving die draait om persoonlijke ontwikkeling. Waar kinderen van jongs af aan in aanraking komen met levenswijsheid die liefst ook wordt onderwezen op school. Een maatschappij waar aan (jong) volwassenen, die zich oriënteren op de arbeidsmarkt, niet alleen naar werkervaring wordt gevraagd, maar ook naar hun persoonlijke ontwikkeling. En die hen daarbij helpt. Weten wie je bent en wat je wilt, helpt betere keuzes te maken. Zo sta je positiever in het leven, cijfert jezelf minder weg en je zorgt dat overspanning en burn-out tot het verleden behoren. Niet alleen jijzelf veranderd maar ook jouw omgeving.

 

Inspireren

Wie is Zainha? Het was het koosnaampje van de moeder van Patricia. Zij heeft zowel Patricia als Emma geholpen om als vrouw in haar kracht te staan en zich te presenteren. Zainha wil deze rol graag vertalen naar een digitale plek, met als doel: Vrouwen inspireren en motiveren om snel in je kracht te komen door dichter bij jezelf en elkaar te komen. 

 

Innerlijke kracht

Persoonlijke ontwikkeling begint met zelfbewust worden en op zoek gaan naar je eigen identiteit. Het gaat over het vergroten van je talenten, het vinden van je innerlijke kracht en die te gebruiken om je dromen en aspiraties te realiseren. Zowel persoonlijk als zakelijk. Jezelf blijven ontwikkelen betekent dat je leven, zoals je het vandaag kent, nooit meer hetzelfde zal zijn. Wie ben ik? is een sterke vraag, maar “wie wil ik zijn?” en “hoe wil ik mezelf profileren?” zijn net zo belangrijk. Je kunt er elke dag voor kiezen om jezelf te verbeteren en een nieuwe richting in te slaan.

 

Missie

Zainha zet zet zich in om het belang van persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te brengen en de aantrekkingskracht ervan te vergroten door de zoektocht hiernaar leuk, informatief en voor iedereen toegankelijk te maken. Zainha ondersteunt en richt zich op de behoefte van haar doelgroep in het behalen van ambities, doelen en dromen en brengt deze specifieke doelgroep dichter bij elkaar als community en de holistische ondernemers die waarde leveren en aan deze behoefte kunnen voldoen. Zainha begint haar missie bij de ondersteuning van vrouwen, maar daar zal het niet bij blijven. We dromen van een maatschappij waar persoonlijke ontwikkeling is genormaliseerd en voor iedereen toegankelijk. 

 


Join our community!

De Zainha community ondersteunt vrouwen die het roer willen omgooien, positiviteit naar zich toe willen trekken en behoefte hebben aan verbinding. Kom in contact met like minded vrouwen, laat je inspireren en motiveren en deel ervaringen met elkaar. Heb je interesse en wil je je kennis en inzichten vergroten? Meld je dan vandaag nog aan bij de Zainha community.

 

“ It’s not only what you know, it’s who you know as well”.