LIFESTYLE BLOG

Benieuwd naar wat persoonlijke ontwikkeling inhoudt en hoe je eraan kunt werken? Lees onze lifestyle blogs voor inzichten en tips over persoonlijke groei. Laat je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Ontdek de Schoonheid van Eenvoud en Ruimte in je Leven

Stel je voor dat je thuiskomt in een rustige, georganiseerde omgeving. Alles heeft zijn plaats en er is geen rommel om je af te leiden. Je hebt meer tijd en geld, en je voelt je lichter en vrijer. Dit is het idee achter minimalisme, een levensstijl die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. In dit artikel verkennen we de wereld van minimalisme, de voordelen ervan, hoe je het in de praktijk kunt brengen en hoe het ons geluk en de maatschappij beïnvloedt.

Lees meer »

Persoonlijke Ontwikkeling

Op je pad naar geluk tref je altijd maar één tegenstander: Jijzelf. Hoe vervelend ook om toe te geven, je werpt alle barricades bij je persoonlijke ontwikkeling zelf op. Iedereen doet dat. Je bewaakt gedragspatronen die niet bijdragen of kiest telkens weer dezelfde sluiproute. Het doodlopende steegje: In plaats van jezelf, wil je de wereld om je heen veranderen. Als mijn partner nu wat meer dit, mijn werk wat meer dat, mijn huis iets groter en mijn vakantie wat luxer, dan…

Lees meer »

Waarom persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk is.

Persoonlijke ontwikkeling staat voor de ontwikkeling van jouw zelfbewustzijn, identiteit, talenten en het benutten van jouw potentieel. Deze ontwikkeling kan je toepassen in elk aspect van jouw leven: carrière, jezelf, gezondheid, relaties, etc. Zainha vindt jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk en die van alle andere vrouwen die opzoek zijn naar vooruitgang. Waarom is dit zo belangrijk? Dat kom je nu te weten!

Lees meer »