OFFLINE RETRAITE


4-daagse JIJ DOET JIJ Yoga & Wellness Retreat in Nederland

Een 4-daagse ervaring van 3 nachten in Zeeland!

Een wintervakantie die het werk van THE CURE, samengesteld door Ambre, versterkt en je buiten de beperkingen van je dagelijkse leven brengt.

De herbehandeling is ontworpen om zoveel meer te transformeren dan alleen je lichaam. Pak uw bagage uit.

€ 449


7-daagse bewuste Kink Xperience & Neo-Tantra Retreat, Nederland

Maak het onbewuste bewust om heel te worden door diep in intimiteit en zelfbekrachtiging te duiken.

Deze retraite biedt je de ruimte om NeoTantra, BDSM, Shibari en andere knikken te ontdekken om je eigen erotische zelf te vinden en te bevrijden. Onze seksuele expressie is net zo uniek als we zijn als wezens.

We zullen ons concentreren op zelfgroei en groei als stam, waarbij we manieren om in het lichaam te zijn en om met elkaar om te gaan opnieuw definiëren.

€ 1800


6-daagse Yogi-avontuur en meditatie in Sintra, Portugal

Stel je een week voor op het gebied van de "Moon Hill" - Sintra.

Yoga. Heerlijk gezond eten. Prachtige kustlijn en de nabijheid van de schoonheid van de natuur.

Een kans om je yoga- en meditatiebeoefening te verdiepen en te vernieuwen of gewoon hun helende voordelen te ontdekken door middel van dagelijkse Vinyasa Flow- en Hatha-lessen en begeleide meditaties.

Leer meer over gezond leven en manieren om uw lichaam, geest en ziel te voeden.

€ 750


8-daagse Ancient Yoga, Hindu Spirituality & Culture Eco Retreat, Bali

Beste jij, als je dit leest, sturen we je veel liefde, vrede en licht vanuit ons mooie dorp, Sesandan Megati op Bali. 2020 is nogal moeilijk voor ons geweest omdat het levensonderhoud van veel Balinese gezinnen afhankelijk is van toerisme. Ons team bij Balitrees Retreats nam deze 'pauze' om al onze stafleden yoga te leren en hebben veel bioveiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ons retreatcentrum Covid-19-proof is. We zijn er trots op dat we klaar zijn om in januari te heropenen en kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

€ 475


25-daagse 'onderdompel je werkende leven'-retraite in het paradijs, Nicaragua

Ooit gedacht aan werken of studeren in een compleet nieuwe setting waar je snel geïnspireerd raakt? Een plek in de natuur, uitkijkend over de oceaan, waar u zeker weet dat u voor uw lichaam, geest en ziel zorgt. Begin aan een stimulerend ochtendritueel dat je in de perfecte mentaliteit en fysieke vorm brengt. De combinatie van je nieuwe innerlijke staat, onze mooi vormgegeven werkruimte met uitzicht op het zwembad, snel glasvezel internet in een rustige omgeving, zijn alle ingrediënten voor een inspirerende werkdag. Als je op de Eden-manier leeft, krijgt je immuunsysteem ook een boost. Laat deze retraite je startpunt zijn naar een bewuster leven waar werk en tijd voor jezelf perfect in balans zijn. Laat de voordelen van de retraite direct uw werk beïnvloeden!

€ 1274


2-daagse Healing Sanctuary Retreat in Wales, Verenigd Koninkrijk

Song of the River Sanctuary is een spirituele meditatie-retraite. Dit is zeker een plaats van uniek diepe energiedraaikolken en een plaats van spiritualiteit en leven.

Hierdoor kunt u op een warme dag heerlijk ontspannen terwijl de rivier de Clywedog langs onze tuin loopt. Je zult genieten van het gevoel van rust en je zult je behoorlijk energiek voelen op een heldere nacht, terwijl je omhoog staart naar de heldere sterren.

Je zult zeker de energieën overal om je heen voelen. Het is echt een opmerkelijke plek, daarom behandelen we het met het grootste respect vanwege onze passie.

€ 290


4-daagse Healing Yoga & Meditatie Retraite, Thailand

De yoga- en wellnessretraites van Wonderland zijn ontworpen om de perfecte omgeving te bieden voor je spirituele en fysieke groei.

Onze nieuw gebouwde, met licht gevulde yoga-shala kijkt uit op een tropisch bos en de rustgevende geluiden van de rivier stromen door het terrein.

Deze verzorgende omgeving omvat ook een veganistisch restaurant, een kruidenstoomsauna, een zwembad en de meest ervaren leraren op elk gebied.

We bieden een breed scala aan meditatie- en yogalessen om een ​​holistische ervaring te ondersteunen terwijl we vasten en lichaam, geest en ziel harmoniseren.

€ 141


7-daagse exclusieve en privé godin yoga retraite in Costa Rica

Neem een ​​paar dagen de tijd om u verjongd te voelen. Ons 7-daagse detox- en verjongingsprogramma is een geweldige kans om uw lichaam te reinigen en ayurvedische verjongingsbehandelingen te ervaren die zich richten op het geven van kracht, mobiliteit en gezondheid.

Het programma bestaat uit 3 tot 4 dagen sapvasten, dagelijkse Ayurvedische behandelingen en een zuiverende werking die wordt geïnduceerd door verschillende kruiden en zorgvuldig wordt gekozen op basis van uw constitutie.

De Detox werkt aan het reinigen van de lever, alvleesklier, bloed en dunne darm en verwijdert ontstekingsoorzaken (Pitta) uit deze gebieden. De volgende 3 dagen van verjongingsbehandelingen zullen u verfrist en gekoesterd laten.

€ 2380